A kecskeméti születésű Cristina Bella Dopeman pornóklipjében kapott szerepet Lévai Adrienn, Szandika és Alexandra Diamond mellett. Bella 1981-ben született, a Wikipédia szerint fodrászként dolgozott, mielőtt 18 évesen belépett a felnőttfilmesek világába. A weboldalán közzétett rövid életrajz szerint gazdag családba született, ritmikus sportgimnasztikát tanult, és hamar hozzászokott a sikerhez. Zongorázni és lovagolni tanult, 14 évesen találta magát szembe először a férfiakkal, egy az öltözőben. Önmagát igazi Lolitának tartja, lázadó volt, és eszét vesztette a férfiaktól.

Cristina Bella tizenévesen modell akart lenni, szülei azonban szigorúan fogták, így 18 évesen elszökött tőlük, kevés pénzzel a zsebében. Megkeresett egy ügynökséget, majd a portfolió készítése közben odament hozzá a fotós, és jól fizető állást kínált a lánynak, amiben meztelenkednie kellett – itt indult útjára pornós karrierje.

Elsőre nem szeretett kamera előtt dugni, de állítólag a második forgatáson már orgazmusa is volt. Szexuális utazásnak tartja a pornóban töltött éveket, azt írja, a legkülönbözőbb módokon tanulta meg élvezni a szexet. 2004 óta saját show-val lép fel főleg Olaszországban, imádja a déli országot, 2011-ben abbahagyta a pornózást.

A 165 centi, 46 kilós, rózsával és skorpióval tetovált csajt 2005 óta évről évre jelölték AVN-díjra, de sohasem kapta meg. Jelölték a legjobb csak csajos jelenetért, a legjobb külföldi pornószínésznő díjára kétszer is, hiába. A fekete hajú pornós Alexia, Linda, Krisztina Bella, Cristina Bella, Szegedi Bella, Sandy Wolf, Christine Roberts néven is ismert pornós.