18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Maszti világnap: Több mint harmincezer magyar ünnepelt

2012.05.29. 20:35 Módosítva: 2014.05.15. 15:25

Május 28-ig összesen 37 159-en nyomták meg a masztigombot a Masztivilágnap oldal számlálóján, ebből 22 134 fiú és 15 025 lány. Tavalyhoz képest majdnem tízezerrel többen nyúltak magukhoz a maszturbálás világnapján, a szervezők vasárnap estig számolták, hányan okoztak maguknak kellemes meglepetést. Bár a maszturbálás világnapja május 28-ra esik, Kovi és a Tutti Frutti Party háziasszonya a pünkösd hétfő miatt korábbra szervezte a hazai masztizást.

A szervezők korábban körkérdéssel is készültek a maszti világnapra, az alábbi videón egy szexklubban kérdezték meg a jelenlévőket, szoktak-e maszturbálni. Szerkesztőségi kedvencünk is van a videón, az egyik, amikor a stresszes életről beszélgetnek, és közben látni egy férfit, ahogy a farkát veri. Illetve az alábbi idézet is nagyon szórakoztató, és mindent el is mond a videó hangulatáról: "Várjál, a feleséged most nem tud beszélni, mert tele van a szája egy másik farokkal, a feleséged szokott masztizni?"