A barna hajú, barna szemű pornós alig múlt 18 éves, amikor a felnőttiparba került, és sajnos igen hamar elhasználódott. A spriccpartin kötött ki, majd prostituált lett. Janet Joy a 2006-os Pornó Oszkáron mindenki kedvence volt, több hazai díjat is besöpört, a színészek, a rajongók és a rendezők is szerették. Aztán eltűnt.

Joy 1986-ban született, 2005-ben kezdett el pornózni, és 2009-ben abba is hagyta. Életéről nem sokat tudni, 2008-ban a Juj.hu-nak elmondta, a szex, a pénz és a szabadság érdekli, ez az ő életfilozófiája. Később az egyik erotika shown nyilatkozott, és arról beszélt, hogy kétszázezerért bárkinél táncol, és természetesen a díjnyertes orálozást sem hagyja ki. Az egyik interjúban pedig arról beszélt, hogy a szerelme miatt lett kurva, és hagyta ott a pornós szakmát – ő ezt kérte tőle. Nagyon felkapott volt, külföldi munkákon is dupla annyit fizettek neki, mint a többi csajnak.

Évek múlva pedig azt lehetett olvasni róla, hogy hétezer forintos órabérért bármit bevállal, férfiakat fogad, bárhogy. A 157 centi, 45 kilós pornós Daria Moreno és Conchita neveken is megtalálható a neten.