18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Susana Estrada, akit a filmtörténetben először dugott meg robot

2012.10.07. 18:53 Módosítva: 2012.10.07. 19:22

A spanyol erotikus filmes nő tényleg magáévá tette a robotokat, robotok fémpöcsét vette a szájába 1979-ben, feltehetően elsőként a világban. Több robotos sorozata is volt a hetvenes években (ide kattintva megnézheti a képeket). A színésznő 1949-ben született Spanyolországban, még ma is filmezik, igaz, nem a felnőttfilmes világban. Tévésorozatokban, filmekben látható, epizódszerepekben tűnik fel, legtöbbször önmagát alakítja. Susana Estrada még a Franco diktatúra (1975-ig tartott) idején nőtt fel, így ő maga testesítette meg a gátlástalan, szabad nőt a cenzúrázás világában. Az ő nevéhez fűződik az első meztelenkedés spanyol színpadon, de szabadelvű viselkedéséért rendbontással vádolták a hatóságok. A történelmi sztriptíze után az énekesi karrierrel is megpróbálkozott Paco Clavellel duettezett. Közben folyamatosan forgatott mindenféle filmet, amiben főleg meztelenkedett és persze szexelt. A színésznő realityben is szerepelt, a spanyol La Granja de los famosos című spanyol valóságshowban. Mindent összevetve Susana Estrada a tökéletes almodovari hősnő, kicsit olyasmi, mint nekünk Cicciolina, de azért annál szoftosabb.

A robotos filmekből sajnos semmit nem találtunk a neten, ami elég nagy kár. Azonban ezt ellensúlyozandó legalább annyira szórakoztató az alábbi videó, amiben egy nő egy óriási Rózsaszín Párducot kap a lábai közé.