horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Abella Anderson, a nagymellű latina az eheti pornós

2012.11.04. 18:30

Abella Anderson 1988-ban született Floridában, Latina Ruvi, Amy Quesada és Abella néven is ismert pornósként. Mielőtt igazán pornózni kezdett volna 2010-ben - 2007 óta vannak filmjei -, az addig B kosaras mellméretét két számmal megnövelte, D méretre cserélte. Anderson életéről, hogy hogyan keveredett a pornóba, mit csinált előtte, nem sokat tudni. Az biztos, hogy 22 évesen már forgatott, feltehetően ő is azt az utat járta végig, amit kolléganői: tanulás mellett sztriptízelt, majd megismerkedett egy férfival, aki jól fizető állást ajánlott neki. Abella Anderson az első évben mindössze egyetlen filmben szerepelt, akkor azonban Gina Lynnel és Jenaveve Jolie-val forgatott. Később már sokat nem gondolkodott azon, mi az, ami nála belefér, análban igen erős, és az anál utáni arcraélvezés kategóriában is kiemelkedően sok jelenete van. A 2012-es AVN-en a legjobb újonc kategóriában jelölték.

A latinamerikai származású Anderson 157 centi, mindössze 49 kiló, Miamiban él. Hogy mivel tölti mindennapjait, nyomon követhető a Facebook oldalán és a Twitterén.