18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A vörös MILF Audrey Hollander tényleg keményen szereti

2012.12.02. 17:19

A természetes vörös hajú Audrey Hollander a hardcore-t szereti igazán, és abból is a keményebbeket. Például van olyan filmje is, amiben egy gruppenszexben egy nő hüvelyébe tuszkol két farkat is egyszerre. A pornórajongók, mint például a Pornolover bloggerei, az ultra hardcore jelenetek mellett az arisztokratikus külseje miatt is szeretik Hollandert. A vörös MILF 1979-ben született, 2003 óta folyamatosan a felnőttiparban dolgozik. A 168 centis, 56 kilós pornós a rendezéssel is próbálkozott 2005-2006-ban. Rengeteg anált vállal, akárcsak Abella Anderson, duplát is, elképesztően sok torokbaszós filmje is van, természetesen arcraélvezéssel. Akik ezt a műfajt szeretik, az egyik legjobbnak tartják Hollandert.

A pornószínésznő Kentuckyban született, egy texasi kitérővel végül Los Angelesbe utazott, hogy megcsinálja szerencséjét a pornóban. New Yorkban ismerte a férjét, Otto Bauert, akivel később szexpózokkal teli könyvet is kiadtak, és természetesen film is készült légyottjaikról. Hollandert 2006-ban az AVN az év legjobb előadójának választotta, az Everybody Loves Lucy pornófilmjéért. Még ma is forgat, weboldalán live showt ad, 5 dollárt kér egy percért.