18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mick Jagger exnője bugyi nélkül ült taxiba

2012.12.12. 11:54

Úgy tűnik, a bugyi nélküli fotózás az új diszkóleszbizés, Rihanna vasárnap tette közzé fotóját, amin bugyi nélkül ül a térdén egyik barátnője előtt. Az elmúlt napokban sunaszőr is villant a celebnőktől.

Jerry Hall talán népszerűséget szeretne, de az is lehet, hogy tényleg elfelejtette, hogy nem vett fel bugyit, amikor beszállt a taxiba. A modell fekete kabátot, fekete combfixet és szoknyát viselt, azonban ahogy beült a kocsiba, pont jó szögből fotózta le valaki. Annyira, hogy Jerry Hall sunaszőrét is látni a fotón, amit ide kattintva nézhet meg. A héten nem ez volt az egyetlen puncivillantás, Anne Hathaway a Nyomorultak premierjére menet felejtette el összezárni a lábait a kocsiban - ő fazont visel, nem bokrot. Régóta nem villantottak a celebek intim szőrt, korábban Paris Hilton és Britney Spears mutatta meg a világnak, hogyan fazonírozza Vénusz-dombját.