Az énekesnő, aki vasárnap este a nagy visszatérő show helyett egy szánalmas hakniparádét adott elő az MTV díjkiosztó gáláján, úgy érezte, hogy még mindig van hova süllyedni és a Paris Hiltonnal töltött idők emlékére ismét otthon hagyta a bugyiját. A járókelők így megint megcsodálhatták legintimebb testrészét.

Bár a kicsit megereszkedett énekesnő már a förtelmes fellépés közben sem volt túlöltözve – testét csak egy flitteres bikini és egy fekete magas sarkú csizma fedte – később még ezektől a fontos kellékektől is sikerült megszabadulnia. Spears egy fekete miniruhában, de bugyi nélkül hagyta el a Bellagio hotelt, ahol az VMA után bulizott. Szerencsére a helyszínen volt a WENN egyik fotósa, aki lekapta a csupasz celebet, amint fivérével beszáll egy limuzinba. „Mégis mit képzel magáról? Kétgyermekes anya létére mindenkinek mutogatja az intim testrészeit” – panaszkodott egy szemtanú a WENN munkatársának.

Elterelő hadművelet?

Az ismeretlen felháborodása némileg érthető, hiszen nem ez az első alkalom, hogy a kissé bekattant sztár alsónemű nélkül mászkál. Spears legelőször második gyermeke, Jayden James születése után villantotta meg punciját. Úgy tűnik, hogy az énekesnő mindig a legnagyobb krízis idején tűnik fel hiányos öltözékben. Spears novemberben valószínűleg tönkrement házasságáról, most pedig a szánalmas visszatéréséről próbálta meg elterelni a figyelmet.

Murphy törvénye

Szemtanúk szerint a problémás celeb, miután lejött a színpadról, elbőgte magát. Pedig bennfentesek szerint tudta, hogy mire számíthat. Bár a próba elég jól sikerült, a show előtt minden, amit tervezett, dugába dőlt. „A flitteres bikinihez egy hozzáillő fűzőt is kellett volna viselni, az utolsó pillanatban azonban meggondolta magát. A nagy felhajtás miatt természetesen síkideg volt. Nagyon szégyelli magát” – nyilatkozta egy bennfentes a People-nek. A díjkiosztó gálának helyet adó Palms pedig biztonsági okokra hivatkozva megtiltotta Spearsnek és Criss Angelnek, hogy előadják azt a látványos műsort, amit már hetek óta terveztek édeskettesben. Egyesek szerint a kétségbeesett sztár közvetlenül a fellépés előtt a fodrászát is kirúgta. És ha mindez még nem lett volna elég, meghallotta, ahogy Sarah Silverman éppen a monológját gyakorolta, melyben gyermekeit óriási hibának nevezte. A hölgy szóvivői természetesen mindent tagadnak. „Sarah egyszer sem próbálta el az egész szöveget, szóval csak ő tudta pontosan, hogy miről fog beszélni.”

Kapott hideget és meleget

Bár a kollégák, mint például 50 Cent, P.Diddy vagy Rhianna már a helyszínen kinyilvánították nemtetszésüket, az igazán kínos rész csak ezután jött. A nagy napilapok hétfőn ugyanis a bebukott visszatérésről szóló kritikákkal voltak tele. „Nem okozott csalódást, egyszerűen szörnyű volt. Láthatóan nagyon ideges volt, végig tántorgott a színpadon, megpróbált úgy tenni, mintha táncolna. Nem tűnt úgy, mintha ez egy élő műsor lenne” - írta a New York Times. A Daily News szerint pedig a Gimme More messze nem közelíti meg Spears korábbi VMA-s fellépéseit. No igen, nehéz lenne überelni a Madonnával váltott forró csókot.

Még egy esély

Az OK! Magazin szerint az Extra stábja hajlandó még egy esélyt adni a bukott sztárnak. A műsor készítői szívesen kölcsönadják stúdiójukat Spearsnek, amennyiben újra elő szeretné adni a Gimme More-t. Pete Wentz, aki egyesek szerint az énekesnőhöz hasonlóan elég gyenge teljesítményt nyújtott a VMA-n, szintén védelmébe vette a gyakorlatból kiesett kolléganőjét. „A rajongóid biztosan megbocsátanak neked. Ha valami nagyon ütős és menő dologgal jössz ki, akkor gyorsan elfelejtik ezt az egészet. Ha például David Bowie negyvenszer bakizna, de után valami nagyon jó dolgot hozna a létre, az emberek biztosan megfeledkeznének a hibáiról” – nyilatkozta a rocker a People-nak.