18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A nagymellű, szőke Jesse Jane vezeti a 30. AVN-díjátadót

2012.12.16. 18:56

A texasi születésű, szőke pornós 2002-ben kezdte a szakmát, 1980-ban született. Jesse Jane a didibárban, a Hootersben is dolgozott pár évet, aztán aláírt egy zsíros szerződést a Digital Playgrounddal, és nemzetközi hírnévre tett szert. A világsikert a Pirates pornóverziójának köszönheti, a 2005-ös pornófilm a valaha gyártott eddigi legdrágább pornófilm. A 160 centis, 34 D-s mellméretű Jane főleg arcraélvezést vállal a filmekben, híres még a csak csajos szexjeleneteiről is. Az, hogy csak arcraélvezést vállal természetesen nem jelenti azt, hogy nem dugják meg rendesen - anált nem csinál.

A többszörös AVN és XBIZ -díjas felnőttifilmes megfordult Howard Stern műsorában is, saját showja volt a Playboy TV-n, és még a VH1-nál is kamatoztathatta tehetségét. Nem az idei, a 30. AVN lesz az első, amit ő vezet, 2006-ban már házigazdája volt a díjátadó gálának. Most Asa Akirával, a japán-amerikai származású pornószínészővel együtt vezetik a pornósok Oscar-gáláját.