horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: oldalról a fotelben

2012.12.21. 18:47

Az eheti, oldalsó szexpózt a karácsonyi készülődés előtt, közben és után is ajánljuk, abból kiindulva, hogy mindenkinek van otthon egy kedvenc fotele. A fotelban a férfi kényelmesen ül, értelemszerűen merev hímtaggal, nője pedig ölébe huppan, oldalról. A nő tegye át a lábait a karfán, és karjával ölelje át a férfi nyakát. A férfi a mozgást úgy tudja irányítani, ha a nő csípőjét a kezében tartja, illetve ha a lábait átkarollja - a póz ide kattintva látható. A póz előnye, hogy bármilyen fáradt vagy másnapos az ember, lassú és kényelmes szexre alkalmas ez a foteles szexpóz. Bár a póz intim, de vadulásra is van lehetőség, például kutyapózra a fotel tetején, és akár egy ülő helyzetben való talicskázás is kivitelezhető.

A pózban a magasságkülönbség sem probléma, az sem, ha a férfi alacsonyabb a nőnél, mindkét félnek élvezetes lesz a szex. A heti pózt egy szép pár fotelágyas jelenetével illusztráljuk.