horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nézegessen vörös hajú lányokat!

2012.12.25. 18:38

A redhead, más néven ginger porn az egyik legnépszerűbb pornós kategória, azt jelöli, amikor vörös hajú emberek dugnak, legyen szó hetero-, vagy melegpárokról. A természetes vörös hajhoz általában tartozó hamvas bőr és szeplők igazán különlegessé teszik főként a vörös hajú nőket, elég csak Julianne Moore-ra gondolni, aki valószínűleg akármit csinálhatna magával, akkor is az egyik legszexibb színésznő lenne.

De ami még a szeplőknél és a világos bőrhöz nagyon jól passzoló narancssárgás hajszínnél is érdekesebbé teszi a vöröseket, az az emberiség nagy kérdése, amire csak angolul létezik frappáns megfogalamzás. Miszerint "Passzol-e a szőnyeg a függönyhöz?", vagyis aki vörös felül, vörös-e alul is. Nyilván ezt a kérdést komolyan csak olyanok teszik fel, akik a) nem láttak még képen sem meztelen vörös hajú embert, b) meg akarják tudni, hogy valaki a teljes fazongyanta híve-e, vagy hagy magán valami szőrt deréktájon, c) arra kíváncsiak, hogy a velük szemben álló festett vörös hajú illető a fanszőrét is festi-e. Az Urban Dictionary szerint egyébként ez az egyik legunalmasabb kérdés, amit feltesznek a vöröseknek, úgyhogy ha az a terve, hogy felcsíp egy vörös hajú embert, akkor lehetőleg ne ezzel a mondattal nyisson! A ginger/redhead pornó népszerűségét az is adhatja, hogy az emberiség nagyon kis százaléka vörös hajú, csupán 1-2 % vörös él közöttünk, ők is főleg az európai, északibb részeken, ezeken a területeken a vörös hajúak előfordulási aránya 2-6 %. Annyira kevesen vannak, hogy 2000-es évek elején még egy kamuhír is elterjedt, hogy a vörös hajszín körülbelül kétszáz év múlvára teljesen ki fog kopni az emberiségből. Ezt a pletykák később tételesen megcáfolták, de az való igaz, hogy egyre kevesebb vörös hajú ember születik. A lényegen viszont mindez nem változtat, nézegessen pucér vörös lányokat a galériánkban!