horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez nem látszik a topless időjósokból

2013.01.03. 10:41

Végre megérkeztek a Pro4 félmeztelen időjósai, akik első alkalommal kicsit esetlenül, de a melleket tekintve biztosan jó szándékkal árulták el a várható időjárást, miközben megszabadultak felesleges ruháiktól. A válogatáson biztosra mentek, ezért olyan nőket válogattak, akik garantáltan nem illetődnek meg némi ruhaveszteségtől: a Mészáros Dóra-Sáfrány Emese-Dósa Kinga trióból ketten is a pornóbizniszből érkeztek, sőt, Sáfrány Aleska Diamond néven a mai napig aktív színésznő. Nézzük is meg, hogy festenek új kedvenc időjósai akkor, amikor még a bugyikat sem tartják magukon!

Mészáros Dóra

Mészáros Dorothy Black néven került be a köztudatba. A mostanában jótékonykodással is foglalkozó nő 2010-ig vállalt filmeket, és akkor is szigorúan szólóban, esetleg mások nővel mutatta meg mindenét. Ebben a részletben például egyedül szerez magának örömet, a végén hadba hívva egy remek színű pink vibrátort is.

Aleska Diamond

Sáfrány Emesét igazán nem kell bemutatni: a változó hajszínű, de leggyakrabban szőke pornós már 2008 óta szállítja megállíthatatlanul a felnőtt filmeket, aminek köszönhetően a Michelle Wild utáni pornógeneráció egyik legnépszerűbb figurája lett. Sáfrány egyébként bevallottan kamerafüggő akkor is, ha épp nem dugja senki, imádja magát fotózni a liftben,  és a seggével is elégedettnek tűnik.