18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Íme a pornós, akivel Charlie Sheen együtt él

2013.01.13. 19:32

Georgia Jones és Charlie Sheen boldogan élnek együtt, ami csak azért meglepő, mert Sheen megfogadta, felhagy playboyos életvitelével, és jófiú lesz. A színész az egyik pornós istennőjével él együtt, a barna hajú Georgia Jones 2007 óta pornózik. Jones a felnőttfilmekben nem csinálja férfiakkal, szólózik vagy lány-lány szettben látni. Az ilyen filmjeiből viszont rengeteget forgatott, a nemzetközi adatbázis szerint 150 pornófilmje van. A kifejezetten kismellű, zöld szemű, barna hajú pornószínésznő 1988-ban született Arkansasban. Charlie Sheennel Mexikóban töltötte a karácsonyi szünetet, Sheen Caboban, a El Ganzo hotelben nyitotta meg saját bárját, oda kísérte el őt a pornós.

Georgie Jones szerepelt a Hustlerben, a Tabooban, a Penthouse-ban, weboldalán azt írja, szereti, ha valakinek van szexuális kisugárzása. Magánéletéről csak annyit tudni, hogy jelenleg Charlie Sheen nője.