18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lily Carter, az év pornószínésznője

2013.01.27. 21:43

Az idei AVN-gálán a mindössze két éve pornózó Lily Carter kapta a legjobb pornószínésznőnek járó díjat. A 20 éves, barna hajú pornós 1990-ben született Oregonban, hogy hogyan került a pornóiparba, és hogy hogyan nőtt fel, nem tudni. Lily Carter szinte azonnal szerződést kötött a Hustlerrel, a Digital Sinnel, az Elegant Angellel és a Naughty Americával kezdetként. 2012-ben az AVN-en őt választották az év legjobb újoncának, és egy hármasszex jelenetért is díjazták. 2013-ban mint az XBIZ, mind az AVN őt tartja a legjobbnak a szakmában a Wasteland című pornófilmjéért.

A 160 centis, 50 kilós pornószínésznő Lily B. néven is ismert, a tetoválásáról azonnal felismerhető: a bikini vonalához két csillagot tetováltatott. A teen kategória (18-21 év) kiemelkedő tehetsége vállal arcraélvezést, anált, dupla anált, ass to mouth-t, squirt jeleneteket, leszbi jeleneteket és szólót is. Szóval nagyjából mindent.