18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: petting hármasban

2013.02.22. 21:31

Az eheti pózt két csaj egy pasi felállás kezdetéhez ajánljuk: a pózban a két csaj csókolózik, és egyikük a pasin matat - ide kattintva megnézheti. A pózban mindenki áll, szóval ez még tényleg csak a kezdet, az a jelenet, amikor a felsők lekerülnek, a farmerek még nem, de azért már előkerül a farok is. Az előjáték mindig fontos, akkor pláne, ha több ember is van a buliban, ez több figyelmet igényel mindenkitől. Az, aki kiszorul a csókolózásokból, mindenképp tegye magát aktívvá, és simogassa, csókolja a csókolózókat, ezzel máris sokat tett azért, hogy a hármas jól működjön.

A legnehezebb az, hogy teret kell hagyni mindenkinek, ráadásul azt a tévhitet, hogy két nő egyszerre ki tud elégíteni szájjal egy farkat, ideje eloszlatni. Az életben, amikor ez nem a kamerának szól, hanem az élvezetről, szinte biztos, hogy kivitelezhetetlen, fejek ütköznek, és megy a bénázás, ki, hol markolássza a pasit.