18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A hármasszex öt alapelve

2012.07.30. 21:16
A kölcsönösség, a szabályok lefektetése, a védekezés, az intimitás és az aktív részvétel a legfontosabb alapelvek, amikre a hármasszexnél oda kell figyelni.

A felmérések szerint a hármasszex előkelő helyet foglal el mind a nők, mind a férfiak fantáziájában, azonban ahogy az a Forgetting Sarah Marshallban elhangzik az igaz: a hármas egy külön képesség. A különlegessége abban rejlik, sikerül-e három embernek egységet alkotni, és ebben az egységben a legtöbbet nyújtani egymásnak testileg és lelkileg. Legyen szó akár két nő egy pasi felállásról, akár két pasi egy nőről, akár három nőről, vagy három pasiról. Aki azt hitte, hogy annyira pofonegyszerű a hármas, ahogy az Emanuelle-ben, hogy ha a csaja megcsalja, az lesz a vége, hogy hármasban dugnak, tévedett.

Szükség van szabályokra, amiket mindenki tiszteletben tart

Az első alapvelv a jó hármasszexhez, hogy szükség van szabályokra, amiket valamilyen formában tudatni kell minden résztvevővel. Ez akkor fontos, amikor a párok életébe esik be egy harmadik, ez a legtöbb esetben féltékenységet, bizalmatlanságot és sokszor szakítást is okozhat – ezeket egyik pornófilm hármasjelenetében sem látni. Hogy ki kivel mit csinálhat, egyéne válogatja, fontos tisztázni, hogy a pasi mindkét nőt megdughatja-e, mindenkivel mindent csinálhat kedvére, vagy van olyan, ami tabunak számít – a két nő egy pasi felállás a leggyakoribb.

936full-threesome-screenshot

“Könnyen elfajulhat. Én gyorsan véget vetettem neki, még közben, és csak meg se dugta a csávóm. Odáig már nem jutottunk el. Van, hogy hirtelen kívül kerülsz, a perspektíván kívül, és akkor látod, hogy ők ketten jól elvannak. Csak olyan emberekkel nem szabad csinálni, akikhez nagyon kötődsz. Ismeretlenekkel van értelme, úgy a legkisebb benne a sérülésveszély” – nyilatkozta a 27 éves Zsuzsi a Velvetnek. Hozzátette, ő pár évvel ezelőtt próbálkozott a hármassal, a harmadik lány a legjobb barátnője volt, a pasijával pedig eljegyezték egymást. Véleménye szerint a hármasszexben nem jó, ha vannak érzelmek. "Egyrészt a faszid olyan dolog, amin nem akarsz osztozkodni. A ruhádat kölcsönadod a barátnődnek, de a faszidat nem. Vicces dolog elmesélni, és megbeszélni utána egy barátnővel, de egész más, ha ő a harmadik. Másnap nem biztos, hogy a szemébe nézel."

Nem szabad rábeszélni a másikat, az a jó, ha kölcsönösen vágynak erre

A legnehezebb tudatni a másikkal, mire vágyunk, legyen az a partnerünk vagy az idegen harmadik. Szakemberek szerint szex közben, vagy előtte, utána jó tudatni a partnerrel, mit akarunk. Ügyes kérdésekkel, rávezetéssel könnyen elültethető a másikban a hármasszex gondolata. Az a legcélravezetőbb módszer, ha a kommunikácóban nem (csak) az önös érdekekre helyezzük a hangsúlyt, hanem a látvány gondolatára, arra, hogy izgató lenne ha másvalakivel látnánk őt – ha ez őszinte érzés, akkor szinte biztos a siker. Az egyetlen buktató az, ha valaki csak azért megy bele a hármasba, hogy megfeleljen a másiknak. Ezt jó tisztázni még az elején, ugyanis végérvényesen kudarcra van ítélve az egész kapcsolat, ha megfelelésvágyból bólint valaki a hármasszexre.

A vendég bevonása sem egyszerű, a harmadik kiválasztását, hogy ki legyen az, hagyja a nőre, és felejtse el a pornós fantáziákat. A nők általában magukhoz hasonló csajt választanak, semmiképp nem plasztik bombanőt. Ilyenkor csupán a kisebbségi komplexus és a kapcsolat veszélyeztetésének legkevesebb lehetősége áll a háttérben. Ha a pár közösen dönt úgy, hogy a harmadikat együtt szedik fel valahol – többnyire valamelyik heterók körében is népszerű ratyibárt választják –, akkor az a jó, ha mindenkinek mindenki tetszik. Arra, hogy három ember kölcsönösen megmozgasson egymásban valamit, nagyon kicsi az esély, így ha nem jön össze azonnal, semmiképp ne erőltessék. Érzelmileg érett kapcsolatban nem lehet a kapcsolat folytatásának feltétele és hisztik alapja a hármasszex.

Intimitás parák: jó-e ha a pár ágyában, otthonában csinálják?

A harmadik helyzete egyáltalán nem könnyű, hiszen egy már működő, harmonikus, idilli kapcsolatba száll be, idegenként. Ahhoz, hogy a vendég jól érezze magát a párral, az is szükséges, hogy megfelelően közeledjenek felé mindketten, semmiképp ne érezze azt, hogy teher lesz bármelyiküknek is. Azt is jó átgondolni, hol legyen a helyszín, sokan nyaraláskor, másik ország szállodájában csinálják. Ha a közös lakás, közös ágy túl intimnek bizonyul ehhez, akkor hotelszobát, vagy valamelyik garniszállót ajánljuk. Ha nagyon nehézkesen indul a hármas, akkor valamilyen játékkal könnyen lehet oldani a feszültséget, ez lehet akár vetkőzős póker is, vagy bármilyen szexuális társasjáték, üvegezés, bármi, ami könnyedén elindíthatja az első simogatásokat, csókokat.

Gumi, gumi, gumi

A pornótól teljesen eltérő az, ami a hármasszexben a valóságban van. Adott három ember csomó testnedvvel, és még ha az is a megállapodás, hogy a házigazda nem dughatja meg a vendéget, akkor is oda kell figyelni, melyik kézzel hova, kibe nyúl. És aztán megint hova nyúl. A fertőzésveszélyre oda kell figyelni, főleg, ha az análszex is engedélyezett mindenkivel: ugyanazt a gumit ne használja két nőhöz is. Ez a szabály a vibárotokra és más segédeszközökre is érvényes, jó, ha van a közelben fertőtlenítőkendő és persze síkosító. Nagyon nehéz mindenre odafigyelni, de a biztonság és a kényelem az, amitől mindenki otthon érezheti magát a helyzetben.

Valaki mindig kicsit háttérbe szorul

Valamiért az emberek fejében az él, hogy a hármasszex azért jó, mert nem egy, hanem egyszerre két ember fogja kiszolgálni, hogy csak vele foglalkozik majd az a kettő, egymással nem. A gyakorlatban ez nem így működik, nyilván egymással is foglalkozik a két másik ember, és ha erre nem feltétlenül kíváncsi, nem izgatja fel a gondolat, akkor hagyja az egészet. A három emberből ugyanis egy mindig kicsit háttérbe szorul. Ha valaki szereti nézni, mit csinál a másik kettő, akkor ez annyira nem is nagy baj. Előfordulhat, hogy a lányok hamar egymás testébe feledkeznek, és a pasinak semmilyen szerep nem jut. Fontos az aktivitás, ha valaki épp kiszorul a lényegi történésekből, duzzogás helyett próbáljon beszállni, csókolja, simogassa a többieket, maradjon végig aktív. Ha mégis teljesen kiszorul, akkor legalább nyúljon magához, és nézze. A hiszti helyett hagyja kibontakozni a másik kettőt, és amennyire csak lehet, legyen részese a hármasnak, de ne lépje át azokat a szabályokat, amikben előtte megállapodtak.