horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bridgette Kerkove az eheti pornós

2013.03.10. 19:49

Kollégánk kedvence a "kancsalcsöcsű, szőke, felfújt ribanc", Bridgette Kerkove, aki tényleg minden pornós sztereotípiát megtestesít. Az osztrák származású, szőke Kerkove 1977-ben született Ausztriában, 21 éves kora óta pornózik Los Angelesben. Ma már MILF pornósként tartják számon, közel 400 filmet jegyeznek a neve alatt. A lufimellű pornós mindent bevállal, dipit, fistinget, ass to mouth-t, anál dipit, leszbijeleneteket, arcraélvezést. A 163 centi, 50 kilós Kerkove 2001-2009-ig rendezett is felnőttfilmeket. 2000 és 2002 között több AVN-díjat is nyert, 2011-ben az AVN a Hall of Fame pornósai közé választotta.

Az érdekesség az Kerkovéban, hogy több tranny, azaz transznemű pornósokat nyilvántartó oldal is jegyzi a nevét, azonban konkrét bizonyíték arra, hogy férfiből nő lett, nincs. A francia Wikipédia szerint van két gyereke és házas, de sehol máshol nem találni nyomát annak se, hogy ez igaz lenne. Mindenesetre ha férfi volt, ha nem, Kerkovét azért szeretik a rajongói, mert ő a tipikus amerikai ocsmány pornószínésznő, akit tényleg tárgynak tekintenek, nem pedig nőnek.