18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meghalt a Mély torok főszereplője, Harry Reems

2013.03.25. 12:20

Az Egyesült Államok első számú pornószínészének tartották Harry Reemst, aki az 1972-es Mély torok című filmben mutatta meg tehetségét. Harry Reems 65 évesen halt meg hasnyálmirigyrákban, Salt Lake Cityben, március 19-én. A felesége azt nyilatkozta, hogy az egészségi állapota fokozatosan romlott. Reems 1947-ben született, egy brooklyni zsidó család sarjaként.

Az egykori pornószínész éveken át az alkoholizmussal küzdött, 1980-ra gyakorlatilag kiégett, 1960-ban kezdte a felnőttfilmezést, mire a Mély torok főszerepét megkapta, már egy tucat pornófilmje volt. A Mély torokban Dr. Youngot alakította, aki megtanítja Linda Lovelace-t a ritka anatómiai trükkre. "Mindig is orvos voltam. Gondjai vannak az orális szexszel? Itt van, hogyan kell csinálni" – nyilatkozta Harry Reems 2005-ben az egyik interjújában. A szerepért álíltólag mindössze 800 dollárt (189 000 Ft) kapott, holott a film a többszáz millió dolláros forgalmat is elérte. A legendás klasszikus főszereplői nem élték meg a júliusban debütáló Mély torok filmet, Linda Lovelace 2002-ben hunyt el.