18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A gigamellű Madison Ivy az eheti pornós

2013.03.30. 19:03

Madison Ivy 1989-ben született Németországban, 18 éves kora óta pornózik, összesen 156 filmet tartanak nyilván a neve alatt. A 150 centis, 40 kilós kék szemű pornós főleg szőke, de barna hajjal is sok filmje van. Ahogy a felnőttiparba lépett, azonnal hardcore-t forgatott többek közt a Hustlernek, a Jules Jordan Videonak és a Digital Sin médiának is. Ő lehet a következő nagy pornós, olyan, mint Asa Akira vagy Stoya – ha hülyére nem szívja az agyát. 2009 óta folyamatosan nyer valamilyen AVN-díjat, a legnagyobbat, az év pornószínésznője díjat még nem, de nem áll ettől távol. 2013-ban a legjobb POV jelenetért díjazták, több egymást követő évben pedig a csak csaj jelenetekért emelték ki a nevét. Szerepel lábfétis filmekben, leszbikus és anál (strap-on pasikkal) jeleneteket is vállal, POV, gonzo és az úgynevezett vignette kategóriákban is megtalálható: ez utóbbi tulajdonképpen mindenféle szerep nélküli dugást jelent.

Magánéletéről semmit sem tudni, azonban a blogján látható marihuánás fotók kedvenc hobbijáról árulkodnak. A csaj sokat szív, és szereti a szexet. Az alábbi videót ő maga posztolta a blogjába, egy szoláriumban fetreng, napszemüvegben és nyalókával, amit össze-vissza dug mindenébe.