18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Katolikus gimije mellett meztelenkedett a pornós

2013.06.29. 19:28

Meztelenül pózolgatott annál a katolikus középiskolánál Val MidWest, ahonnan tulajdonképp nemrég ballagott el. A pornós a nebraskai Pius X High School falánál, és annak kertjében engedte, hogy fotózzák, bosszúból. A 19 éves lány karriertervét, hogy pornószínésznő legyen, volt osztálytársai támadták, ezért ő most úgy döntött, megmutatja nekik. A terv fordítva sült el, ugyanis a kész képeket közzétette a weboldalán, majd a rendőrség hivatalosan figyelmeztette, amiért közterületen meztelenkedett. A kezdő pornósnak ez csak olaj volt a tűzre, visszament az iskolához, és további fotókat készített. Természetesen a melleit mutogatta, de másodszorra már volt rajta bugyi. (A képeket ide kattintva láthatja.) Az esetnek köszönhetően videót is készítettek vele, és úgy néz ki, nemcsak a teste miatt lesz alkalmas a pornóra, a csaj beszélni is tud.

Val MidWest egyelőre még nagyon a pályája elején van, de ha ügyesen használja a most szerzett hírnevet, hamar felfigyelhetnek rá. A 19 éves pornóst Valerie Dodds-nak hívják, 1994-ben született Valentin napon, ezért a Valerie név. Rendes katolikus lánynak nevelték, nagycsaládban nőtt fel, összesen tíz testvére van, és ahogy ő írja a weboldalán, nagyon gyorsan kellett felnőnie, nem volt más választása. A katolikus iskolák kihozták belőle a vadlányt, a papok és apácák között azt érezte, arra született, hogy meztelenkedjen. Alig várta, hogy elérje azt a kort, amikor ezt végre megteheti. Egyelőre még csak szóló jelenetekben látni, a Twitteren rendszeresen tesz fel magáról puncimutogató fotókat.