18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Dorothy, az Óz a csodák csodája szexmusicalből

2013.07.27. 19:49

Meglepő módon az Óz a csodák csodájáról készült pornófilm a legkelendőbb, az amerikai pornó DVD-eladások listáján ez áll az első helyen. A pornófilm annak ellenére sikeres, hogy egyáltalán nem szerepelnek benne nagy húzónevek, sőt, az egyik boszorkánynak ez körülbelül a harmadik pornófilmje, annyira új még a szakmában. Az Óz műfaja annyira nem is csak pornó, van benne dugás, sőt, még törpe is szerepel benne, de ami egészen elképesztővé teszi az az, hogy énekelnek benne. Ergo a Judy Garland-féle Óz feldolgozását láthatjuk pornósítva. Dorothyt Maddy O'Reilly alakítja, a barna hajú pornós 2011 óta van a szakmában, eddig összesen 70 filmet jegyeznek a nevén. Kezdőként főleg leszbijeleneteket vállalt, egyelőre oráljelenetekben, arcraélvezésekben lehet őt látni.

A pornószínésznő a mindennapjait a Twitteren teszi közzé, két kutyája van, nemrég kizárta magát a lakásból, a fogatásokról rendszeresen posztol képeket, és a háttérképét is érdemes tüzetesebben megnézni. A 170 centi magas, 58 kilós pornós 1990-ben született Észak-Karolinában. Az iskolában kitűnő tanuló volt, az első munkahelyén autókat árul a CarMaxnál. 2011 augusztus 21-e óta pornózik a floridai Mofos weboldalon kezdte. Dolgozott a Hustlerre, a Mile High-al, az Evil Angellel, a Jules Jordan Videóval, az Elegant Angellel és a Girl Candy Films-szel. Jelölték AVN-re 2013-ban az év felfedezettje kategóriában.