horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Cindy Hope, a CKM címlaplány az eheti pornós

2013.08.25. 14:20

Cindy Hope Czagány Klaudia néven lett ismert a CKM egyik címlaplányaként. Aztán kiderült, hogy vannak szoftpornói, azóta természetesen belehúzott, és már nemcsak csajokkal forgat. Cindy Hope önmagát biszexuálisként definiálja, legalábbis ez áll a Wikipedia oldalon. A pornóst 2009 óta rendszeresen jelölik AVN-re, de eddig még nem nyert. 2010-ben és 2011-ben például őt is jelölték az év legjobb külföldi pornószínésznője díjra, amit Aleska Diamond nyert meg. Hope és Aleska egyébként barátnők, Aletta Ocean-nel és Larissa Dee-bel állítólag sokat buliznak együtt.

Cindy Hope 1985. augusztus 22-én született Budapesten, 2008 júliusában nagyobbíttatta meg a melleit, és B kosárról C-re váltotta a melltartóit. A 49 kilós pornószínésznő 21 éves kora óta forgat, mondhatnánk, hogy eleinte csak csajokat és szólót vállalt, de hát 2008-ban már dipit, ass-to-mouth-t és pisis jelenetet is csinált az Evil Angellel (Cindy Hope is Fresh on Cock). Ezek után nem sokkal, 2009 februárjában lett ő a CKM címlaplánya, akkor egyébként azt nyilatkozta, csak szoftos jeleneteket vállalt, és hát csak tévút volt. A világ legjobb aktmodellje akart lenni, azóta tovább forgatott. Leszbi fistinget (öklözés), szólót, anált és arcraélvezést is látni vele.