18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sasha Grey erotikus könyvet írt egy diáklányról

2013.09.01. 20:03

Sasha Grey, akit aktív éveiben mindenki "az intelligens pornós"-nak tartott, írónőnek állt, és kiadta élete első könyvét, melynek címe: The Juliette Society. A 25 éves Grey könyvét már megjelent az Egyesült Államokban, állítólag a 20th Century Fox megvette a filmjogokat, és további 40 országban tervezik kiadni a könyvet. A történet szerint Catherine, a diáklány felfedezi saját szexualitását egy klubban. A privát klubban aztán befolyásos férfiakkal ismerkedik meg – katolikus papokkal is állítólag –, és azt tanulja, hogyan tartsa magánál az irányítást, a dominanciát, és ezeken keresztül hogyan lehet hatalma a férfiak felett. Az írónő Sasha Grey kihangsúlyozta az AFP-nek, hogy nem feminista könyvet írt, és hogy fikciókon alapszik, fantázia az egész, nem önéletrajzi regény.

2011-ben lépett ki a pornós világból, szeretett volna saját produkciós céget létrehozni, de nem jött össze. Talán írónőként sikeresebb lesz, mindenesetre pornósnak nem volt rossz.