18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A prostiból lett pornós, Britney Amber

2013.09.28. 19:48

A 22 éves szőke hajú, Britney Amber 1986-ban született Kaliforniában, és bár csak 2008 óta pornózik, már 149 filmet jegyeznek a nevén. Karrierje a Barb Wire XXX pornófilmmel indult el, minden rajongó álmát megvalósította azzal, hogy összemosta a pornóval Pamela Anderson filmjét. A szőke hajú Amber prostituáltként kezdett dolgozni legálisan a Moonlight BunnyRanchen, miután megnézte az HBO Cathouse című dokumentumfilmjét, és nagy rajongó lett. A Moonlight BunnyRanch egy bordélyház Nevadában, 1955 óta legendává nőtte ki magát.

Amberre visszatérve, 2010 óta folyamatosan jelölik több kategóriában is a pornószakma nevesebb díjaira (XBiz, Fame, AVN), azonban még egyet sem nyert meg. A pornós annak ellenére, hogy nem egy kőkemény hardcore pornós, a Twitterén szinte mindent megmutat magából: bugyi nélkül pucsító cover kép, pikáns képaláírások a csöcs fotókhoz. Jelenleg a pornózás mellett táncosként is ismert, az Államok klubjait járja, háziasszonykodik, és táncol is. 2008-ban, amikor pornózni kezdett, B kosaras mellét D kosárra nagyobbíttatta. Íme egy igen művészi POV pornó róla.