Megmutattuk már a legjobb francia, a legdögösebb német és legkelendőbb orosz származású pornószínésznőket, most pedig egy kicsit délre evezünk: összegyűjtöttük a legnépszerűbb olasz pornósokat is. Az ő neveiket keresse majd az interneten, érdemes lesz. 

Angel Valentine

A többnyire fekete, széttetovált Angel Valentine 1986-ban született és 2007-ben debütált első pornófilmjével. Aztóta több mint 200 filmen van túl, mélytorkozásáért pedig külön díjban is részesítették 2009-ben. Érdekesség róla, hogy ő volt az első, aki a kamerák előtt szexelt Kimber James transzszexuális pornóssal. 


Angel gets fucked on sofa brought to you by PornHub

Antonella Del Lago 

A 49 éves Antonella Del Lago, aka Antonella Pavoni viszonylag későn, 31 éves korában kezdett el pornózni, úgyhogy pillanatok alatt MILF kategóriába került a szakmában. Az asszony 1997-ben kapta az első díját, amit sorra követett a többi, Del Lago pedig nemcsak a pornó szakmában mutatta meg képességeit: saját erotikus tévéműsort is kapott. 

Claudia Antonelli

Sajnos túl sokáig nem volt a pornóipar ügyeletes tagja Claudia Antonelli, de így is az egyik legnépszerűbb olasz pornószínésznőként tartják számon. Antonelli 19 évesen, 2006-ban kezdett bele a forgatásba és egy évvel később ki is lépett, leginkább hármas jelenetekben volt erős az interneten fellelhető filmjei alapján. 

Gia Malone

Nem maradhat ki a sorból Gia Malone sem, aki 2010-től erősíti az olasz származású pornószínésznők széles táborát. Malonet állítólag a cukisága miatt szeretik annyira a pornófogyasztók. 

Roberta Missoni

Roberta Missoni 1980-ban született és 2006-ban lépett be a felnőtt iparba. Az egyik legjobb testű pornószínésznőnek tartják, úgyhogy leginkább ezt hangsúlyozzák filmjeiben, ahol folyamatosan formás fenekét mutogatják az análjelenetekben.