A teljesség igénye nélkül összeszedtük a legjobb brit pornószínésznőket. Ha mégsem érdekelné önt a hűvösnek azért cseppet sem mondható felhozatal, válogasson az olaszok között! 

Delta White

A szexi szőke pornószínésznő 1981-ben született és 2007-től jegyzi a nevét a szakma. Delta White korábban escortozott, de ő is belátta, hogy sokkal jobban lehet keresni, ha az ember nyilvánosan szexel, mintha eldugott hotelek szobáiban. A csaj 2009-ben felkerekedett és szerencsét próbált Amerikában is, ahol nagy szeretettel fogadták és pozitív értékelést kapott az ottani felnőtt filmesektől is. 

Holly Wellin

Az egykori glammodell 16 évesen hagyta ott a sulit, hogy inkább a testére összpontosítson, mint az agyára. Az 1986-ban született Holly Wellin 2004-ben debütált első pornófilmjével, ami egyből ismerté és népszerűvé tette őt a piacon. A csaj análban erős, kettős behatolós filmjei is vannak bőven az interneten. 

Kerry Louise

Hatalmas mellei miatt abszolút kedvence a briteknek Kerry Louise. A pornós szintén a modell szakmából került az iparba, ez is egyfajta bizonyíték arra, hogy elég könnyen át lehet lépni egyikből a másikba. Louise 31 éves, 2004-től örvendezteti filmjeivel rajongóit. 

McKenzie Lee

Egzotikus táncos volt, később sztriptízelt, majd a pornónál lyukadt ki McKenzie Lee is, aki 22 éves korában gondolta úgy, hogy jó pénzkereseti lehetőség a felnőtt filmezés. A számítása be is jött, annyira, hogy még Amerikában is slágernek számít a csaj. 

Roxanne Hall

Roxanne Hall 1974-ben született és 18 évesen döntött úgy, hogy irány Kalifornia és a pornózás. A pornószínésznő már több mint 400 filmen volt túl, amikor az egyik AIDS-tesztje pozitív lett. Hall akkor egy időre befejezte a munkát, de hamar kiderült, hogy az egész csak vaklárma, valójában egészséges, és a teszt volt selejt. Jó kis MILF, ráadásul AVN-díjas.