Nemcsak a szép test, hanem a szép arc is alapkövetelmény a pornóban, utóbbiból pedig hálistennek még vannak természetesek is az iparban. Most egy csokorba gyűjtöttük azokat, akiket a legszebbnek vélnek. 

Charmane Star

A filippínó származású pornószínésznő 1980-ban született és 1998 óta több mint 280 filmben szerepelt, ami azért nem kis mennyiség. Az apró, 152 centis Charmane Star ugyan díjakat nem szokott bezsebelni, de egyszer már jelölték az AVN-en a legjobb orális szex jelenet díjára, 2005-ben. 2011-ben viszont a Complex magazin az ötven legjobb ázsiai pornószínésznő közés sorolta: kilencedik helyen végzett. 

Ashlynn Brooke

Az idén 28 éves egykori pompomlány Oklahomában nőtt fel, ahol egy használt autó kereskedésnél dolgozott az érettségi után, még mielőtt beszippantotta a pornóipar. 113 filmben szerepelt, aztán 2010-ben leszerelt és inkább szült egy gyereket. Pályafutása alatt három AVN-díjat is nyert, a valódi életben is biszexuális. 

Faye Reagan

A csinos, szeplős arcú, vörös hajú Faye Reagan Las Vegasban született 1988-ban. Külső, könnyen felismerhető adottságai miatt hamar a közkedvelt pornószínésznők között tudhatta magát, több mint 200 filmben szerepelt eddig. AVN-díjat ugyan még nem vitt haza, de már tizennégyszer is jelölték, leginkább a gruppenszexben tud alkotni. 

Isis Taylor

Az izraeli, perui és skót származású pornószínésznő 19 évesen, 2008-ban kezdett el pornózni, nem sokkal később pedig az egész világ megismerhette a nevét. Ő is egyike volt ugyanis Charlie Sheen pornós háremének. Volt már róla szó a Muffinon is, ide kattintva olvashat róla bővebben. 

Lela Star

Lela Star 1985-ben született, kubai származású amerikai pornószínésznő. Eredetileg Miami volt a székhelye, de Los Angelesbe költözött, hogy híres pornós lehessen. Elképzelése be is jött, az egyik legjobb latinaként tartják számon, bár AVN-díjat még nem nyert. 2010-ben a Penthouse magazin címlaplánya volt júliusban.