Charlie Sheen március 1-jén regisztrált a Twitteren, harmadikára elérte az egymillió követős határt, ami a Mashable cikke szerint új Guinness-rekord. A rekord hivatalos, a Guinness-bizottság rögzítette, hogy Sheen összesen 25 óra 17 perc alatt szerzett egymillió új követőt.

A színész regisztrációja után percek alatt hatvanezer követőt szerzett, a rövid üzeneteire kíváncsi rajongók száma azóta is egyre nő. Magyar idő szerint csütörtökön délután percenként nagyjából 300 új követője csatlakozik Charlie Sheenhez, aki már az 1,2 millió követőn is túl van. A Twitaholic statisztikái szerint a legtöbb követője jelenleg Lady Gagának van, nagyjából 8,5 millió, utána jön Justin Bieber 7,7 millióval, a harmadik helyen pedig Britney Spears van közel hétmillióval. Sheen Twittere jelenleg a 250 legkövetettebb Twitter-oldal között van már, de valószínűleg hamar feljebb kerül.

A drogos és egyéb balhékba került Sheen a lehető legjobb lépést lépte meg a regisztrációval, akkora körülötte az érdeklődés, többek között legendás sorozata, a Két pasi meg egy kicsi elkaszálása miatt, hogy a rajongók csak úgy csüngnek a szavain. Annak ellenére, hogy a rövid bejegyzéseket nem Sheen, hanem egy, a celebek webkettes megjelenésével foglalkozó cég emberei írják. Ez a tény nem mutatkozik meg a rajongók mennyiségében, egyre csak nő a követők száma.

Sheen oldalán egyelőre csak néhány üzenetet találunk. Azok értelmezéséhez pedig érdemes tudni, hogy Charlie Sheen jelenleg uralja az internetes kultúrát. Többek között egészen bizarr nyilatkozatai, valamint amiatt, hogy kokainhegyek között hemperegve mulat át éjszakákat pornósokkal és a volt feleségeivel, miközben az új barátnője is ott van mellette. A Twitterén ezért szinte minden posztban szerepel az, hogy Winning, vagyis, hogy éppen győz. Utalva a brutális partizásokra. A másik, ami mindig előfordul a Tigerblood, vagyis a tigrisvér, ami egy korábbi nyilatkozatára utal. Amikor elvették a láthatási jogát, Sheen azt mondta: "Tigrisvér csöpög a fogaimból". A Tigerblood Winning annyira önálló életre kelt, hogy már ilyen póló is született.