18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

300.000 eurót keresett a szájával a román prosti

2012.06.08. 08:36

Nagyjából 300.000 eurót, azaz majdnem 87 millió forintot szedett össze szopással az Elena nevű román hölgy, akit emberkereskedelem ügyében hallgattak ki Iaşi megyében - írja a manna.ro. A nőt Olaszországba vitték, természetesen tisztességes munka ígéretével, ahol utcai prostitúcióra kényszerítették. 2003 és 2005 között dolgozott az emberkereskedőknek, elmondása szerint az aktusok nagyrészét orálisan lebonyolítva. Nem Elena az egyetlen nő, akit hasonlóképp vert át a csoport, az ügyészek szerint több, mint száz érintettje is van az ügynek. Az Iaşi, Botoşani és Vaslui megyékből gyűjtött lányokból szerzett pénzt a nyolc gyanúsított román bankszámlájkra utalta, ezért a pénz valószínűleg az állam kezét üti.

prostitution

Olaszország kedvelt cél a keletről érkező lányoknak, Magyarországról Keleti Györgyi keveredett hasonló ügybe, több lány is ellene vallott. Mi amúgy is tudunk mesélni a dolgokról, ugyanis 2008-as adatok alapján mi vagyunk Európa elosztója, ha prostitúcióról van szó.