Akik annyira szeretik Schobert Norbertet, hogy még a karácsonyt is alig bírták ki nélküle, azoknak jó hírünk van: mind a Blikk, mind a Bors részletesen foglalkozott a nemzet fitneszgéniuszának Áldott, Békés Ünnepével.

8

Ennyi órát töltött családja körében Schobert. Ez kevésnek tűnhet, de ne feledjék: egy darabig úgy volt, hogy ennyi sem jön össze, mert nagyon beteg. Váltsák át inkább percekre, az sokkal többnek tűnik. 480 perc, az ráadásul tizenkétszerese annak, amennyit idén szerinte odaát töltött (40 perc), azért ez jobb így, nem?

14

A Bors szerint ennyit mutatott az óra, amikor Rubint Réka odaért a kórházba férjéért. Schobertet változatlanul az az Országos Kardiológiai Intézetben ápolják, mert szívbeteg. Este tizenegykore indultak vissza a kórházba.

5

A Blikk szerint enyi sorsdöntő nap következik most Schobert életében, mert ma kap utoljára antibiotikumot. Emiatt megfigyelés alatt tartják majd, reményei szerint otthon, és nem a kórházban.

4

Ennyi Shreket nézett meg Schobert a gyerekeivel, vagyis az összes zöld ogréről szóló filmet. Ez az IMDB szerint összesen 369 perc, tehát Schobertnek 111 perce maradt mást csinálni. Ebből egy órát a Bors szerint kettesben töltött a feleségével, marad tehát 51 perc, amikor nem tudjuk, mit csinált - talán ajándékokat bontogatott.

2

Ennyi, karácsonyfát ábrázoló rajzot kapott a gyerekeitől (Larától és Norberttől) Schobert. Biztos a harmadik (Zalán) is rajzolt volna neki, csak ő még kicsi ehhez. (Esetleg: 2, ennyi édesanya nézett be hozzájuk egy rövid látogatás erejéig a szentestén, megintcsak a Bors szerint.)

1

Ennyi emberrel találkozott Schobert a feleségén és a gyerekein kívül: édesanyját ölelte meg a kórházból hazafelé menet, de a Blikk szerint nem mehetett be hozzá, mert sokan voltak nála vendégek, ő meg olyan beteg, hogy nem vegyülhet. (Esetleg: ennyiszer látogatta meg őt Schmuck Andor a kórházban, megfejtve, miért élte túl az eddigi beavatkozásokat.)