Az alábbi sztori Eszkimó lánytól érkezett a ko.kola.blog@gmail.com címre, a tegnapi megcsalásos-megbocsátós posztra válaszul. De lehetne reakció a perfekt randevúkat leíró, eddig meglehetősen kurta sorozatra is, hiszen egy gyönyörű, meghitt, ráadásul karácsonyi randevút mesél el nekünk Eszkimó lány a bevezetőben. Sajnos a derült égből aztán már szilveszterkor becsapott a villám...

Még egészen fiatal koromban történt. Nevezzük a srácot Petinek. Együtt jártunk már nagyon hosszú ideje, elképesztő nagy szerelem volt, a környezetünkben mindenki minket irigyelt, hogy soha egy hangos szó vagy sértés nem hagyta el a szánkat. Boldog és vidám kapcsolat volt a miénk, épp ezért érzetük, hogy itt az ideje, hogy megtörténjen az első alkalom. Mindkettőnknek az volt az első, így nagyon különleges élmény volt.

Karácsony volt, előtte egész nap kint hógolyóztunk, aztán forralt bor, gyertya, lágy zene, már-már nyálas filmbe illő romantikus hangulatban telt a nap, mikor is este beteljesedett a szerelmünk. Ennél csodálatosabb élményt el sem tudok képzelni, mint amilyen ez volt. Ezt a hosszú bevezetőt azért írom, hogy érezzétek, miért is volt váratlan fordulat az, ami pár nap múlva történt.

Ugyanis Peti szívem a szilveszteri buliban összeakadt egy 14 éves lánykával, a házigazda hugicájával, akivel elvonult egy szobába és vele is hasonló dolgokat művelt.

Ezt én egy hónappal később tudtam meg, állítása szerint neki is csak elmesélték, hiszen ő semmire nem emlékezett, annyira részeg volt. Mint később bevallotta, nem is ivott és végig tudta mit csinál, amit persze NAGYON megbánt... egyszerűen számomra felfoghatatlan volt, hogy azok után, amit együtt átéltünk, ilyenkre volt képes. Döbbetnen álltam az eset előtt, hisz benne bíztam a legjobban. Ha nem így lett volna, nem szeretkezünk azon a karácsony estén. Számomra az a tanulság ebből, hogy nem csak azok a pasik lépnek félre, akiknek unalmas és beszürkült a kapcsolata, hanem egy idilli és szép kapcsoltban is félrelépnek, ha adódik egy olyan helyzet...

Ja, természetesen megbocsátottam, de el sose felejtettem...

(Illusztráció: Northfoto)