A héten már szóltunk a 90 évesen házasságra lépő britekről, ezért nem hagyhatjuk ki a randizgató 9 éves kisfiú bölcsességeiről szóló hírt sem. A kissrácot Alec Grevennek hívják, persze amerikai, és első művének a "Hogyan beszélgessünk lányokkal" címet adta. A kötet a múlt héten jelent meg az USÁ-ban, a szerző pedig teljes életnagyságban látható az alábbi videón.

És akkor nézzük, mit tudhat egy 9 éves lurkó a randizásról. Alec tippjei viszonylag kézenfekvőnek tűnnek, de kétségtelenül lényeglátásról tanúskodnak: "Ha egy lánynak odahellózunk, és visszaköszön, hogy helló, akkor az már egy jó kezdet". Egyébként is az egyszerű megoldások híve a fiatalember, arra buzdít, fésülködjünk szépen, öltözzünk ki rendesen a randira, és az egyszerű lányokat célozzuk be. "A csinos lányok nagyon keményszívűek tudnak lenni a fiúkkal. Nem szabad hagynunk, hogy packázzanak velünk" - hívja fel a figyelmet Alec.

Útmutatóként azt is a lelkünkre köti ez a negyedikes tanuló, hogy a csinos lányokat onnan ismerhetjük fel, hogy "nagy fülbevaló van rajtuk, menő ruha és egy csomó ékszer". Kedves férfiolvasóink, az ilyenektől tessék tehát óvakodni.

Az írópalánta szerint randizni egyébként annyit tesz, mint amikor az ember úgy megy el vacsorázni, hogy nincsenek ott a szülei. Jótanácsai közül a legszimpatikusabb kétségtelenül az, ami saját magára vonatkozik. Alec bevallja ugyanis, hogy ő maga nem szokott randizni. Az ok: "Túl fiatal vagyok. A randizás az ilyen öregebbeknek való, 15-16 éveseknek." Megkönnyebbültünk.