A jobb oldalon látható kép egy sajtóközleménnyel érkezett. Bár magának a hírnek az égvilágon semmi köze nincs a Kő kóla? témájához, ezt a zseniális fotót egyszerűen nem hagyhatjuk ki.

Szóval a fotóról többet később, de előbb íme maga a hír: "A legtekintélyesebb osztrák színházi díjjal, a Nestroy-díjjal tüntették ki Bodó Viktort. A rendező a grazi Schauspielhausban 2007-ben bemutatott Alice (Roland Schimmelpfennig: Alice Csodaországban című darabja nyomán készített) előadásának látványáért kapta meg a rangos kitüntetést."

A fotó lehet, hogy ismerős lesz az olvasónak: egy világhíres fénykép újraértelmezése ez ugyanis. Az eredeti fotó is a kedvenceim közé tartozik, de ott nem Alice és egy nyúl ölelkezik a padlón fekve, hanem egy világhíres pár. Legyen ez egy rejtvény, vajon melyik olvasónk találja meg a Világ Legromantikusabb Fotójának eredetijét? A válaszlinket a kommentek között várjuk, guglizni ér.

És ha már a kedvenc romantikus fotóknál tartunk, nem járja, ha csak én mutogatom az enyémeket - várjuk az inputot olvasóinktól ezen a téren is. Lehet saját fotó is, másé is, lehet portré, lehet naplemente. Ha a kedvenc romantikus zenéket ilyen mélységig kiveséztük, legyen most szó a fényképezésről is!