Akik a pásztoróra helyett kisgyerekre vigyázó melegpár történetét nem találták elég meredeknek, talán ezúttal elégedettebbek lesznek. Serena egy olyan randiját meséli el nekünk a ko.kola.blog@gmail.com címre írt levelében, ahol a lovag már az első éjszaka szexuális kielégülésre vágyott, attól függetlenül, hogy ehhez a hölgy hajlandó-e asszisztálni. Fennállásunk legkevésbé karácsonyi hangulatú posztja következik.

"Kb. 20 éves lehettem (lány vagyok), habzsoltam az életet, egy jól menő diszkóban dolgoztam hétvégente, egyelőre nem volt más elképzelésem, és ez izgalmas és jövedelmező is volt (persze azóta benőtt a fejem lágya, de azt a korszakot azóta sem bánom, kellett olyan is). Mondanom sem kell, hogy ment az oltogatás ezerrel a vendégek részéről.

Egyik alkalommal egy elég jóképű, 30 év körüli srác hívott meg italra, dumáltunk kicsit, aztán elkérte a számomat, mondtam, hogy majd záráskor megkaphatja - addig még kb. 5-6 óra volt hátra. Zárás után - a nagy pörgésben már el is felejtettem az esetet -, nagy meglepetésemre ott várt hulla fáradtan a kocsijában, és követelte a jussát. Persze meg is adtam a számot, és még egyszer konstatáltam, hogy jól néz ki, és jó a stílusa. Vártam a hívását, ami pár napra rá meg is érkezett. Megbeszéltünk egy estét, hogy elmegyünk vacsorázni, de mondta, hogy előtte még ugorjak fel hozzá. Ok, legyen. Felmentem, ittunk pezsgőt, aztán elkezdte a programot: csókolózás, tapperolás, közben ágy felé közelítés.

Az elején még félig-meddig okés is volt, de nem volt teljes odaadás részemről, úgyhogy, amikor az ágyhoz értünk, mondtam, hogy hagyjuk, ne erőltessük, mielőtt még jobban belemelegszünk. Nekem valahogy hirtelen jött, a környezet sem volt az igazi, a hév sem kapott el teljesen, meg nem is erről volt szó, csak arról, hogy felugrok pár percre. Bár lehet, hogy ez naívság volt részemről... Ekkor jött a meglepetés.

A srác nem hagyta abba, elővette az elővennivalót, és kb. 2 perc alatt megoldotta magának (érdekes, magára a srácra, az arcára, és egyebére már nem igazán emlékszem, csak a döbbenet érzésére, meg arra, hogy egy vérgagyi Fiesta szám ment közben a tv-ben. Fura, hogy az agy milyen részleteket tárol el...). Majd rutinosan letörölte az ágy mellett lévő papírzsepivel a végeredményt. Én köpni-nyelni nem tudtam. Vaciláltam, hogy sírjak, vagy nevessek...az utóbbi mellett döntöttem.

A srácnak lehet, h nem ez volt az első ilyen szitu, mert nem láttam rajta igazán kínt, csak egy enyhe zavartságot. Mindenesetre én megköszöntem a vicces performanszt, dobtam az ágyra neki egy-két papírzsepit, és további jó szórakozást kívántam, majd tipli.

Szerencsére a srácot nem láttam többet. Azért elgondolkodtató eset volt, valahogy nem is értem. Még csak pár perce kavartunk, nem hiszem, hogy ettől annyira fel lehet izgulni, főleg 30 évesen. Mellesleg nem úgy nézett ki, mint akinek én lennék az első csaja... Meg aztán ruhadarab sem került le rólam, tehát a vizuális inger sem lehetett akkora. Ha meg már ennyire feszítette a dolog, akkor miért nem oldotta meg még az érkezésem előtt?"