A Trend rovat borzasztó Valentin napi ajándékok után indított nyomozást a múlt héten Sose adjon herpeszt ajándékba! címmel. Erre válaszul kaptuk Boritól az alábbi emailt, amelyben egy félresikerült Bálint-napról tudósít bennünket. Romantikus kedvű olvasóink, önöknek, reméljük, jobban sikerült a hétvége, várjuk a kommenteket, és persze a ko.kola.blog@gmail.com címre is lehet írni!

"Az egykori barátom, Zoltán, nem volt egy érzelgős típus. Racionalista volt és földhöz ragadt, de imádtam. Természetesen fogalma sem volt, hogy mi van február 14-én. Én persze, izgága kis tinilány, izgatottan készültem a nagy napra.

Tudtam, hogy imádja a focit, ezért vettem neki egy REÁL mezt és a hátsó részére nyomtattattam a nevét. Délután négy órakor azt beszéltük meg, hogy felmegyek hozzájuk. Az anyukája nagyon kedves volt, és betessékelt a nappaliba. Stílusosan mindenhol szivecskék voltak, szivecskés sütemények stb., majd diszkréten lelépett a nagyszobába. Pár perc múlva, befutott Zoli is - fociedzésen volt. Mikor belépett és körülnézett - arcán a legmélyebb megütközést láttam - messziről lerítt az arcáról, hogy gőze sincs, hogy mi van. Én meg kedvesen odalibbentem hozzá, és átadtam az ajándékom.

Körülbelül még 2 percig állt és nézett bután, amikor leesett neki, hogy ja, Valentin nap. Rákvörös lett és mondta, hogy persze ő is készült meglepetéssel csak még nem csomagolta be (ami persze nagy kummantás volt). Berohant a szobájába és kiszaladt egy sebtiben becsomagolt alaktalan valamivel.

A következőket mondta - "Kicsikém, tudom, hogy a világon mindennél jobban szeretsz olvasni, és ezt rendeltem meg már két hónapja csak neked az egyik antikváriumból - az egyik legelső kiadás- és rendkívül hasznos." Ekkor apuka is belépett, és látta, hogy mi folyik. Azonnal szólt az 'anyusnak' és lelkesen várták, hogy kibontsam az ajándékot. Zoltán elkezdett hevesen tiltakozni, hogy jobban szeretné, ha nem lennének ott, de nem tágítottak. Szóval kibontottam 'az ajándékot' és az ölemben tartottam 13 évesen a Káma Szútra egyik ősrégi, penészes darabját, amit egy kb. egy hetes, megszáradt fehéres-sárgás trutyi borított (nem akartam tudni, mi az rajta). A reakciókat hozzá lehet képzelni..."