Jópár hete már, hogy elkezdődött Rihanna és Chris Brown kapcsolaton belüli erőszakkal kapcsolatos története. Úgy néz ki, a sztori nem kerül le egyhamar a napirendről, ezért úgy gondoltuk, érdemes megnézni, ez volt-e az első eset, hogy egy celebpár tagjai egymásnak estek. A válasz természetesen nem, ezért gyorsan mutatunk is öt másik olyan sztárkapcsolatot, amelyen belül valamelyik fél úgy érezte, a stresszt csak a másikon és csak ököllel tudja levezetni.

1. Ike és Tina Turner - Ahogy az lenni szokott, az erőszakos férj a nyilvánosság előtt először ebben az esetben is tagadta, hogy bármit is elkövetett volna felesége ellen. Tina Turner hányattatásokkal teli önéletrajzából azonban nagy sikerű film is készült, amelynek nyomán Ike Turner saját önéletrajzában végülis elismerte, hogy "Volt, hogy megpofoztam Tinát. Előfordult, hogy a padlóra küldtem, anélkül, hogy belegondoltam volna, mit csinálok." Egy ilyen verekedés megfilmesítését mutatja 08:20-nál ez a videó.

2. Sean Penn és Madonna - Kevésbé köztudott, hogy a '80-as évek legnagyobb érdeklődést kiváltó celebpárja is elérkezett egy erőszakos epizódhoz a válás előtt. Sean Penn korábban már a paparazzókkal is viselkedett agresszíven, és 1988-ban bíróság elé került családon belüli erőszak miatt. Az ügyről sosem szivárogtak ki részletek, de Madonna 1989-es Like a Prayer albumának egyik számában utal az esetre. "Az ütések nyoma el fog múlni, de sokkal jobban fáj, amit mondasz" - énekli a Till Death Do Us Partban.

3. Ozzy és Sharon Osbourne - A bizarr házaspár életét ugyebár egy reality sorozat is megörökítette, de a legszaftosabb epizódokról ők már lemaradtak. Még a wikipédia is felsorolja, hányszor folyamodott fizikai erőszakhoz mind Ozzy, mind Sharon Osbourne a '80-as évek során. A kedves férj többször is megverte feleségét, egyszer első fogait is kiütötte. Sharon erre egy teli whiskeysüveget vágott Ozzy fejéhez. A pohár akkor telt be, amikor a rocksztár alkohol- és drogmámorban megpróbálta megfojtani feleségét, és kis híján sikerült is neki. A következő három hónapot elvonón töltötte, de érdekes módon Sharon nem járult hozzá, hogy vádat emeljenek erőszakos férje ellen, sőt, amint az köztudott, a pár a mai napig együtt él.

4. Jack Gordon és La Toya Jackson - A Jackson család tagjai között nem sokan vannak, akiknek a szokványos módon alakult volna az élete, és La Toya sem tartozik ezen szerencsések közé. Jack Gordon eleinte a család több tagját is menedzselte, de egyszer csak kiválasztotta magának a nála 17 évvel fiatalabb La Toyát, teljesen elválasztotta őt a többiektől, és feleségül is vette, az énekesnő szerint akarata ellenére. A menedzser férj a feleség életének valamennyi aspektusát uralni kívánta, és ha nem sikerült, erőszakkal adott nyomatékot kívánalmainak. Emiatt kétszer tartóztatták le. Egy alkalommal arra akarta kényszeríteni La Toyát, hogy félmeztelen sztriptízt adjon elő egy bárban, majd amikor erre nem volt hajlandó, megverte. 1996-ban váltak el végül, hét év után. Gordon 2005-ben halt meg rákban.

5. Whitney Houston és Bobby Brown - Szintén problémákkal terhes kapcsolat volt Whitney Houston és Bobby Brown 15 évig tartó házassága. Ennek során a rapper bíróság elé is került a felesége elleni erőszakért, de meglepő módon ezután az eset után úgy nézett ki, a sztárpár együtt fog maradni. Korábban egyébként Houston úgy nyilatkozott, hogy kettejük közül nem Brown a ludas. Egy 1999-es interjúban ezt mondta: "A közhiedelemmel ellentétben én szoktam ütni, nem ő. Soha egy ujjal sem nyúlt hozzám. Nem szokása nőket megverni."  Az idézetet egyébként egy férfiak ellen elkövetett családon belüli erőszakkal foglalkozó oldalon találtuk.