Úgy látszik, a tavasz a szezonja az új randizóshow-k indításának, mert a myspace mellett az amerikai Fox tévétársaság is úgy döntött, tesz egy kísérletet egy új sorozat bevezetésére. A nagy ötlet ezúttal onnan jött, hogy a készítőket bosszantotta, hogy a szokásos randizóshow-kban (pl. ebben a durvábbikban is) általában mindenki fiatal, vékony és szép.

Most szóhoz juthatunk "mi, a többiek" is, monjdák az ötletgazdák, Mike Darnell és Mike Fleiss a Hollywood Reporternek. Tekintettel arra, hogy az USÁ-ban a lakosság zöme súlyproblémákkal küzd, egy igazi valóságshow azt mutatja meg, a többség hogyan randevúzik. A koncepció szerint ugyanis vannak a vékony nők és vannak az "igazi nők". A műsor címe mindenesetre "More to Love" lesz, azaz kb. "Többet lehet rajta szeretni" (de olyan még nem volt, hogy a kommentelők között ne legyen egy fordítójelölt, aki jobban tudja, most is várjuk tehát a magyarítási ötleteket).

Bár a tervek szerint lesz némi átfazonírozási jellege is a műsornak - hogyan legyünk elegánsak, stb. -, a program nem a külsőre fog koncentrálni, nem azt próbálja majd fejleszteni. A készítők azt az üzenetet szeretnék közvetíteni, hogy nem kell szupermodell-alkatúnak lenni a szerelemhez. A tévéképernyőkön ez az állásfoglalás ugyanis kétségtelenül újdonságként hat. Aztán hogy a vele-nevetésből nem fog-e a dolog átcsúszni a rajta-nevetésbe, az még a jövő szele. A valóságshow-knál sose lehet tudni.