Vérzik a szívünk, amikor egy poszt alá olyan komment érkezik, amely egy roppant érdekes témát vet fel, de a kérdés elsikkad, mert nem kapcsolódik különösebben szorosan az aktuális témához, és nagyon sok más olvasó szól még hozzá. Terrybenedict esetében pontosan ez volt a helyzet nemrégiben. Az ő kommentjeiből válogattunk össze három részletet alább, amelyek eredetiben a csalfa barátnőjét billentyűzetfigyelővel lebuktató olvasónk sztorija alatt olvashatók. Abba engednek bepillantást ezek a hozzászólások, milyen egy olyan állandó és működő pár, ahol a szexet nem kizárólag egymással gyakorolják.

"Én szeretem, ha a páromnak jó. És ezt nézni is szeretem. Akár úgy, hogy dugás közben lefotózom, videózom, akár úgy, hogy más okozza neki az örömet."

"Az, hogy klubba járunk, az nem egyenlő azzal, hogy boldog-boldogtalannal baszunk. Sokszor nem is. Csak egymással. Ha meg mégis valakivel, akkor csak azzal, aki szimpatikus. Utána hazamegyünk, és dugunk megint, mert teli vagyunk izgató élményekkel, képekkel. Nem hívjuk fel a másik partnert, nem keressük a barátságát, nem is féltékenykedünk."

"Viszont például arra is ösztönöz, hogy minőségibb szexet csinálj otton. Láttam, hogy megkúrta az az idősebb kandúr, akkor nehogy már én ne tudjam úgy. Vagy látta, mennyire élveztem, ahogy a másik csaj szopott, hát törekszik arra, hogy ő is úgy csinálja. Nyilvánvaló, hogy arra ösztönöz a dolog, hogy jó szeretők legyünk. Nem megcsalni akarjuk a másikat."

"A mi kapcsolatunkban sincs helye harmadik személynek! Harmadik személy az, aki ott élne mivelünk. De jól tudjuk érezni magunkat többen egy diszkóban, egy koncerten, többesben élvezzük a motorozást, a hegymászást, akkor miért ne lehetne, hogy a szexben is jól érezzük magunkat többen? Akivel hegyetmászni megyek, azt sem fogom megkérni, hogy költözzön hozzám..."