Ha a kliséknek lehet hinni, a melegek kapcsolatai sokkal kevésbé stabilak a heterókéinál, részben mert általában nincs mögöttük családi összetartó erő. Szintén labilisak szoktak lenni a celebek kapcsolatai is (bár, mint megírtuk, néha előfordul azért egy-egy igazán hosszú házasság Hollywoodban is). A legrosszabb statisztikái ezek szerint a meleg celebeknek vannak elméletileg, de most bemutatunk 5 olyan híres és homoszexuális párt, akik kivételként erősítik a szabályt, és évtizedeket töltenek együtt boldogan a rivaldafényben.

George Takei - Brad Altman Az 1937-es születésű George Takei jó ismerőse minden Star Trek-rajongónak, hiszen már 1965-ben szerepelt a tévésorozatban, de megjelenik az idei mozifilmben is. A Hősökben is feltűnt színész 21 éve él együtt Brad Altman nevű partnerével, akivel tavaly össze is házasodtak.

Domenico Dolce - Stefano Gabbana A világ egyik leghíresebb divatmárkájának tervezői ők ketten, akik 19 éves munkahelyi és azon kívüli kapcsolat után szakítottak 2005-ben. Közös cégük a kezdeti félelmek ellenére nem sínylette meg, hogy a főnökök már csak az irodában találkoznak, sőt, ha lehet hinni a nyilatkozatoknak, a "legyünk csak barátok" nekik bejött.

Elton John - David Furnish David Furnish reklámproducerként dolgozott, amikor 1993-ban egyszer csak Elton John otthonában találta magát egy vacsorán. Hamarosan össze is melegedtek (elnézést), és az azóta eltelt 16 évet együtt töltötték. David Furnish még egy dokumentumfilmet is készített az idő közben lovaggá ütött énekesről. 2005-ben házasodtak össze.

Jodie Foster - Cydney Bernard Erre a kapcsolatra szinte csak akkor derült fény, amikor vége lett. Jodie Foster kerek perec sosem vallotta be, hogy leszbikus lenne, de 2007-ben egy olyan köszönetnyilvánítást intézett a producer Cydney Bernardhoz, ami nem hagyott túl sok kétséget maga után. Éppen egy évvel ezelőtt aztán vége lett a kapcsolatnak, de az még így is 14 évig tartott.

George Michael - Kenny Goss A Wham! egykori énekese több számban is emléket állít élete szerelmének, Anselmo Feleppának (például a Jesus to a Childban is), akivel 1991-ben ismerkedett meg, és aki 1993-ban halt meg AIDS-ben. Három évvel később jött össze George Michael következő, amerikai múzsájával, aki Kenny Goss névre hallgat, és sztárpárja mellett szintén viszonylagos ismertségre tett szert, legalábbis a George Michael-rajongók körében. 13 éve élnek együtt.