Van, aki azt is kimondja, amit nem kéne. És van, aki azt sem mondja ki, amit pedig kéne. Egyik típus több kárt tud tenni egy kapcsolatban, mint a másik, mindenesetre most az utóbbi kategóriába tartozó férfiakról lesz szó. Mint a múlt héten is, most is mentalistagenya néven kommentelő olvasónknak szenteljük a kedd estét, mert újabb sztorit kaptunk tőle a ko.kola.blog@gmail.com címre.

"Netes randi, egy barátnőmmel esett meg a következő történet. Megismerkedett egy sráccal, randiztak. Az első randi helyszíne az állatkert volt (igen, hazamentek). Minden jól ment, csók ugyan nem volt, de kellemes időtöltés igen, és persze az ígéretek. Ezeket tett követte: a következő helyszín a műjégpálya, majd egy mozi, de itt sem jöttek össze.

A harmadik randi katasztrófa volt, késés, nem volt meg az összhang, így újfent elmaradt a csók. De aggodalomra semmi ok, mondta a barátnőm, lesz egy hét múlva folytatás, egy mozi, és majd ott. Tartott a srác lelkesedése hétvégéig, azután semmi életjel, pedig ma lett volna a randi. Se telefonhívás, se válasz az SMS-re, csak megint a szónélküli lekopás.

A sztori nem egyedi, nekem is volt nem egy ilyen történetem. Minden jól alakul, mennek az ígéretek ("Majd hívlak!") aztán semmi. Végig hazudott vagy csak közbe jött egy másik (szebb) nő? Vagy csak játszmázik? Miért nem lehet ezeket a dolgokat egyenesen közölni? Egy egyszerű lekoptató SMS is jobb mint a semmi. Ahogy egy számomra fontos ember mondaná: a bizonytalannál jobb a biztos rossz. Miért vagytok gyávák, fiúk?"

További olvasnivaló mentalistagenyától a blogjában található.