Nyilván ez a kérdés csak az első néhány alkalommal okoz nehézséget, egy összeszokott pár tagjai pontosan tudják már egymásról, hogy mi jön be nekik előtte, közben és utána is. (Az már más kérdés persze, hogy veszik-e a fáradságot, hogy azt is tegyék.) De amikor az ember még csak néhány randin van túl de máris becsúszott egy pásztoróra, a szexuális vágy lelohadtával elég kínos egyszer csak ott találni magunkat az ágyban valakivel, akit szinte alig ismerünk, ne adj' Isten egy vadidegennel. Na ebben a helyzetben azért nem is olyan egyszerű eltalálni, hogy mit csináljon az ember.

A videojugnak van egy-két jó tippje a témában, a poszt aljára tettük a videójukat. Érdekes módon a legnagyobb klisé náluk szóba se jön: a szex utáni cigi. Amit már csak azért sem ajánlunk mi sem, mert ugyebár az ágyban dohányozni, illetve dohányozva elaludni roppant káros lehet az egészségre. Videojugék a káros szenvedélyektől eltekintve abból indulnak ki, hogy az intim együttléttől a férfiak tipikusan elálmosodnak, a nőknek meg beszélgethetnékjük támad tőle. A pasiknak ezért azt ajánlják, könyököljenek fel, hátha így ébren sikerül maradniuk, a csajoknak pedig hogy tartózkodjanak szóáradatban a túl bizarr vagy éppen túl hétköznapi témáktól.

Sokkal több jótanácsot tartalmaz a klip vége. Egyrészt: ne kezdjük el a szexuális élményt, azaz azon keresztül kedvesünket hasonlítgatni semmihez és senkihez, főleg ne az exeinkhez, pozitíve se. Ne kezdjünk sebtében öltözködni, ne fingjunk (?), ne járjunk örömtáncot, ne kapcsoljuk be a tévét (ez nincs benne a videóban, hanem én teszem hozzá) és főleg: ne lépjünk le. Persze mindig kézenfekvőbbnek tűnik, hogy mit nem szabad csinálni, de olvasóinknak bizonyára lesznek tippjei arra is, hogy mit igen. Én személy szerint egy kis csendes összebújásra szavazok, nem feltétlenül beszélgetve, inkább mondjuk zenét hallgatva.


Sex Tips For Men: How To Behave After Sex