A mesebeli középkor jutott eszembe erről a történetről, amikor a lovagok megküzdöttek egymással az imádott hölgy kegyeiért. Csak úgy látszik, manapság a hölgyek küzdenek meg a lovag kegyeiért, ami nem is csoda, ha a XXI. században a popslágerek szerint már a minimum egy betöréses bosszú a lány részéről, ha elhagyja a pasija.

A Sun tudósítása szerint a napokban ért véget az a büntetőeljárás, amely egy áprilisi buli nyomán indult Nagy-Britanniában. A londonban egy meccs után tartott partin a képen látható John Terry és Frank Lampard, a Chelsea szupersztár-játékosai is részt vettek, és velük együtt természetesen jónéhány tizen-huszonéves lány-nő.

Amikor a focisták leléptek a buliból, az egyik rajongó (vagy itt szurkoló a helyes kifejezés?) úgy döntött, csökkentenie kell riválisai számát, és ehhez azt a módszert választotta, hogy egy üveget széttört vetélytársnője fején. Egy tanú szerint a megtámadott "gyönyörű volt - ebből lett a harag". Az áldozatot (vérző fejéről fotó itt) kórházba szállították, a támadót letartóztatták és rendőri figyelmeztetésben részesítették.