A kedvenc rovatomat gyarapíthatjuk a mai nappal, ugyanis megint bemutatunk egy olyan új társkereső oldalt, amelyik egy bizonyos csoportra fókuszálva jelzi a haladási irányt az internetes randizásnak. Most azokon a magányosokon van a hangsúly, akiket ezerszer is becsaptak már nemsaját fotókkal, kozmetikázott adatokkal és egyéb trükkökkel. Eszerint a sajtóközlemény szerint nemrégiben összefogott két már bejáratott társkereső oldal, az honestyonline.com és a datingheadshots.com. Ők így együtt azok regisztrációjára bazíroznak, akik a sok csalódás után már semmit sem képesek elhinni, amit egy társkereső oldalon egy potenciális partner profiljában olvasnak.

Az HonestyOnline ugyanis már-már nyomozóirodára vagy hitelfelvétel előtti vizsgálatra emlékeztető szinten ("background check") leellenőrzi, hogy aki náluk regisztrál, az igaz adatokat ad-e meg magáról. Nyilván a mellbőségét is lemérik a női klienseknek, biztos, ami biztos. És ez még nem minden, mert ugye hiába a hiteles adatok, ha mellé csak úgy bármilyen fotót be lehet tenni a profilba.

Itt jön be a képbe a DatingHeadshots szolgáltatása, akik profi fényképészekkel készíttetnek portfóliót a jelentkezőknek. Így egyrészt a béna régi képek helyett menő újakat lehet használni, másrészt a fotózást is személyazonosság-ellenőrzés előzi meg, így bármilyen jól is sikerül a fénykép, garantált, hogy tényleg a társkereső egyén arcmása köszön majd vissza a társkereső oldalon. Aki viszont mégis inkább a kisugárzásra szeretne alapítani a makacs tények helyett, annak egy már designjában is megdöbbentő, Auratárs néven futó magyar site lehet a segítségére...