A fotókon látható személy bizonyos Amy Wolfe, az USA-beli Pennsylvaniából. A 33 éves hölgy egy "1001 Nacht" nevű vidámparki attrakción ül, ami olyan érzést kelt az emberben, mintha repülőszőnyegen ülve utazna egy romantikusat, mint a rajzfilmben. Amy Wolfe pedig képtelen kivonni magát a játék romantikus varázsa alól, olyannyira, hogy a róla szóló hírt "Szerelmes vagyok a ringlispílbe!" címmel kaptuk meg. Azonnal egyértelmű volt, hogy ez a sztori nem maradhat ki a randiblogból.

A sajtóközlemény szerint a hölgy máris ott tart, hogy Weberre szeretné változtatni vezetéknevét, ez ugyanis a ringlispílt készítő cég neve. Sőt, - némileg a Sziget házasságkötő-sátrát idéző módon - valamiféle ceremóniát is szeretne rendezni, amelynek keretében hivatalosan is elkötelezi magát szerelme mellett.

Mi legyen a hölgy neve az esküvő után?

Amy Wolfe és az ezeregyéjszakás stílusú hajóhinta egyébként egyelőre távkapcsolatban élnek. A hölgy ugyanis Allentownban lakik, az "1001 Nacht" azonban egy jópár kilométerrel odébb található vidámparkban működik. Amy Wolfe így aztán évek óta kénytelen nap mint nap hosszú utat megtenni, hogy szerelmét, úgymond, meglovagolhassa. Így európai szemmel kicsit furcsának tűnhet, hogy a meghitt együttlétekre minden alkalommal nyilvánosan, idegenek jelenlétében kerül sor, dehát így van ez, Amerikában minden lehetséges!