És most helyezzünk bele még egy csudabogarat kedvenc internetes magányűző-gyűjteményünkbe. A CrazyBlindDate.com őrült vakrandit kínál a használóinak. Az ő felfogásuk szerint az őrült annyit jelent, hogy azonnal, de/tehát mindegy, kivel. Ha az ember délután ötkor úgy érzi, hogy még aznap este randizni szeretne, már rég késő egy hagyományos társkeresőn regisztrálni. Egy-két óra alatt úgyse fog összejönni semmi.

Ezen a kissé bizarr ötleten alapuló oldalon nemhogy hosszas ellenőrzési fázis nincs, hanem a felhasználókat egyenesen úgy hozzák össze egymással, hogy az összepárosított júzerek még a másik fotóját se látják a randi előtt. Néhány kérdésre azért persze válaszolni kell, hogy nagyjából kiderüljön, hogy ki keres kit, és hogy a rendszernek legyen mi alapján összerakni a párokat. Ha az oldalon éppen van ugyanabban a városban románcra várakozó, megfelelő személy, a Crazy Blind Date azonnal kapcsolatot teremt kettejük között, és már lehet is indulni.

A randileszervezésre e-mailben vagy SMS-ben kerül sor, és a találkozó helye csakis egy nyilvános bár vagy kávézó lehet. Senki semmilyen kötelezettséget nem vállal azon túl, hogy a találkán muszáj megjelenni és legalább 20 percig ott kell maradni akkor is, ha az illető nem jön be - ennél hamarabb lelépni a használati utasítás szerint ugyanis bunkóság. Végülis a gondos kiválasztással és szervezéssel összehozott randik is gyakran bizonyulnak kész rémálomnak. Itt legalább nem előzi meg több napos, hetes rákészülés a potenciális katasztrófát. A szolgáltatás az USA bizonyos nagyvárosaiban vehető igénybe.