A mai poszt első három fotója tegnap készült, Hollywood szívében. A film fővárosától elvárt fényűzésről azonban ezúttal szó sincs, hiszen egy 99 centes boltban tartották az esküvőket. Ráadásul egyszerre kilencet, nyilván ezt is költségkímélés céljából, de azért is, hogy a számmánia is megkapja a magáét. A tegnapi dátum ugyebár 09.09.09. volt.

A pénzügyi válság jegyében a pároknak mindössze a szokásos 99 centet kellett kifizetniük a teljes lakodalomért, aminek a végén ráadásul 99 dollár 99 centet a kezükbe is nyomtak nászajándékként. Pénzügyileg tehát kifejezetten jól jártak, kevésbé fog viszont jól hangozni, hogy amikor megkérdezik tőlük, hogy "na, és nektek hol volt az esküvőtök", azt kell majd válaszolniuk, hogy "egy közértben". Dehát valamit valamiért.

A hétvégén azonban valószínűleg a szezon legfényűzőbb esküvőjére is sor került, méghozzá Belgiumban. Ezt az eseményt mutatja az alábbi két fotó. Edouard de Ligne La Tremoille herceg szombaton vette feleségül Isabella Orsini olasz színésznőt, aki nem mellesleg a rengeteg gyönyörű nő pályáját egyengető Silvio Berlusconi miniszterelnök keresztlánya. Ez az ifjú pár nem közértben házasodott, hanem Antoing városának templomában, Belgiumban.

A menyasszonyi ruha sem a 99 centes boltból volt, hanem Gerad Watelet sztártervezőtől, és tartozott hozzá egy akvamarinnal (ez a smaragd kék színű változata) és gyémántokkal díszített fejdísz is. A templomi esküvő után a menyasszony fehér galambokat engedett szabadon, majd a pár hintón távozott a lakodalomba. Ez utóbbira egy XII. századi kastélyban került sor, de maga a helyszínválasztás szinte a takarékosnak minősíthető, hiszen a vőlegény gyakorlatilag házibuliként rendezte meg a lagzit, tekintve, hogy saját családi kastélyukról volt szó.