Két jópofa honlappal folytatjuk különleges társkereső oldalakat feltérképező sorozatunkat. Egy háziállat nagyon keményen bele tud szólni egy kapcsolatba - erről külön posztban szóltunk is már egyszer. Hogy a kutya-macska-aranyhörcsög-stb. nagyon sokat számit a szerelemben, azzal a Date My Pet című oldal létrehozói is nyilván egyetértenek. Ezen az évek óta működő oldalon olyanok kereshetnek társat, akik háziállattal rendelkeznek, sőt, egyenesen azzal kecsegtetnek, hogy esetleg az állatnak is találnak majd társat.

Az oldal tanácsadó részlege egyébként azt javasolja a felhasználóknak, hogy ha valaki (vagy az illető háziállata) nem illik a mi háziállatunkhoz, azonnal hagyjuk ott az illetőt. Macskát kanárival sose fognak tudni összebékíteni, és aki ultimátumot közöl "vagy én, vagy a kutya" címmel, az szerintük úgyse szeretett volna minket féltétel nélkül.

A mai poszt másik társkereső honlapja a Tattoo Dating nevet viseli. Itt ennek megfelelően tetováltak regisztrációit várják. Az még érthető, hogy valaki az alapján választ társat, hogy a másiknak van-e háziállata, illetve hogy milyen háziállata van, de még ehhez képest is meglepő, hogy mások a jelek szerint tetoválás alapján nézik ki a nekik való férfit vagy nőt. Kétségtelen, sok olvasónk már egy korábbi posztnál tudomásunkra hozta, hogy igenis számít, hogy egy potenciális partner tetovált-e. Csak ők ezt kizáró tényezőként emlegették, azaz nyilván nem fognak sokáig nézelődni ezen a site-on. Önt zavarná, ha párja tetováltatna?