Egy héttel ezelőtt tárgyaltuk ki, mik azok a feltétlen kizáró okok, amik miatt egy pasi randizás céljára szóba sem jöhet. Hölgyek, remélhetőleg nem hittétek azt, hogy ti meg fogjátok úszni! Természetesen az egyenjogúság jegyében fordítva is szavazásra bocsátjuk a kérdést, hogy megtudjuk, mik azok a dolgok, amiket a pasik egyszerűen nem bírnak elviselni egy csajban.

Megintcsak egy garantáltan nem reprezentatív minta véleményét használjuk kiindulópontnak. A véletlenszerűen megkérdezett férfiak közül az egyik azt emelte ki, hogy "ne legyen nálam magasabb és ne legyen csúnya az arca", és a testmagasság többször is szóba került. Volt, aki meglehetősen kiszámítható módon azt mondta, hogy "túl kis mell", más, hozva a papírformát, az elhízással jött. Említették még a testszőrzetet, illetve a bajuszkát (érdekes módon ez a férfiaknál is második helyen végzett), valamint a szolibarnaság a gyengébb nemnél is kapott egy szavazatot. Van, aki a tetovált nőket nem bírja, másban specifikusan a kitépett és visszatetovált szemöldöktől lohad le a vágy.

A lenőtt hajfestést is említette valaki, de most szeretnénk inkább a többé-kevésbé maradandó testi adottságokra koncentrálni, és bár a szoláriumnál és a tetoválásnál is rezgett már a léc, a hajlenövés mindenképpen leveri, hiszen azon tényleg pillanatok alatt lehet változtatni. A mostani szavazásba belevettük a múlt heti nyertest is, a szájszagot, hátha a férfiak is ilyen súlyos problémának érzékelik ugyanezt a nőknél. Ha van olyan női defekt, ami kimaradt volna alábbi szavazós listánkról, tessék könyörtelül bekommentelni.

UPDATE: Örömmel tesszük közhírré, hogy végre kijött a szerelő és megjavította (azaz lecserélte) a rebellis szavazógépet, tehát aki korábban már próbált szavazni, de nem sikerült, azt most elvileg már tényleg nem tarthat vissza semmi.