140 millió forintnak megfelelő összeget csalt ki egy brit nő cége ügyfeleitől, és az így megszerzett összeg egy részét arra használta, hogy grandiózus álomesküvőt rendezzen magának. Joanne Kent, honfitársaitól eltérően nem pornózással akarta összeszedni a lagzira a pénzt, hanem azzal a módszerrel dolgozott, hogy a cége hitelezőinek kifizetendő számlákra saját bankszámlaszámát írta, így a hitelezőket illető összegek a cégtől saját zsebébe érkeztek.

A kétgyerekes könyvelőnő az így összeszedett vagyonból grandiózus életmódot folytatott, aminek részét képezte, hogy álomesküvőt rendezett vőlegényével. Ehhez egy luxushotelt bérelt ki, és a tűzijátékon, limuzinon, pezsgőn és a többi kelléken kívül azzal kápráztatta el vendégeit, hogy a násznép minden tagja kapott ajándékba egy-egy Armani karkötőt.

Mivel a nő a csaláshoz tevékenységüket szüneteltető cégeket használt fel, a bűncselekmény csak véletlenül tűnt fel főnökeinek, és akkor is csak azért, mert Kent az egyik számlán rossz pénznemet tüntetett fel. Ez az elírás oda vezetett, hogy az elkövetőt a héten két év, nyolc hónap börtönre ítélték, amiből azonban csak két évet kell letöltenie, tekintettel arra, hogy Kent egyik gyermeke még csak két hónapos.