Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Velvet celebekre éhes olvasóinak életébe minél több romantikát, izgalmat és eleganciát vigyünk. És van-e romantikusabb, izgalmasabb és elegánsabb, mint egy randevú egy ismeretlen ismerőssel az Operabálon, a hírességek áradatának kellős közepén? Az egyértelmű válasz a kérdésre, hogy természetesen nincs. Mi pedig éppen ezt a lehetőséget kínáljuk most olvasóinknak, egyben alkalmat adva arra, hogy a nálunk kommentelők kicsit közelebbről is megismerhessék egymást.

El szeretnénk vinni önt és még egy önnek szimpatikus Velvet-olvasót a február 13-án tartandó Operabálba.

Ha szeretne jegyet nyerni a budapesti báli szezon legnagyobb szabású eseményére, nincs más dolga, mint hogy megkörnyékezzen egy másik törzskommentelőt és így együtt, ez alatt a poszt alatt egy-egy kommentben közösen jelentkezzenek a játékba. Mivel azt szeretnénk, hogy a jegyek valóban régi olvasóinkhoz kerüljenek, csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik már tavaly is jártak nálunk, azaz pontosabban legalább egyet kommenteltek a Velvet bármelyik rovatában 2009-ben vagy korábban.

Ha tehát van valaki, akinek már régóta szívesen olvassa a hozzászólásait és egyszer már szívesen találkozna vele élőben is, ne habozzon, hívja meg az Operabálba! Az ismerkedésre és párválasztásra másfél hét áll rendelkezésükre. A párok kommentben jelentkezhetnek ez alatt a poszt alatt jövő hét vasárnapjáig, azaz 2010. február 7-én éjfélig. Akik közös jelentkezésükről visszaigazolást is szeretnének, kérjük erősítsék meg részvételi szándékukat emailben is, a ko.kola.blog@gmail.com címen.

A jelentkező párok közül az a két pár fogja megkapni a négy jegyet, akiknek közösen a legtöbb hozzászólása gyűlt eddig össze a Velveten.

De gondoltunk azokra is, akik nem egyedülállók, így nem ismerkedhetnek csak úgy a Velveten, nem randizgathatnak ismeretlenekkel az Operabálon, hanem már megvan az, akit magukkal vinnének. Az ő számukra van egy harmadik pár jegyünk is, amit pedig a legnépszerűbb olvasói történet beküldője kap majd meg. A sztori szólhat a nálunk legkedveltebbnek bizonyult két téma, a randirémálom és a megcsalás közül bármelyikről, vagy bármi másról, ami a szerelem-párkapcsolat kérdéskörbe tartozik.

A pályázatokat szintén a fenti email-címre várjuk, de hogy az írások közül a legérdekesebbeket legyen időnk közzétenni, a határidő itt szűkebb. Jövő hétfőn, azaz február 1-én éjfélig várjuk azok történeteit, akik szeretnének két jegyet nyerni az Operabálra. Eredményhirdetés itt a Randiblogban, február 8-án.